wdrożenia PrestaShop Powiększenie zdjęć moduł

edycja zamówienia przez administratora

• 2 Odpowiedzi
  • 1444 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline qbas-s

• Stały użytkownik
  • 55
  • 0
edycja zamówienia przez administratora
« dnia: Maj 27, 2016, 10:01:36 am »
Mam klienta który prowadzi nietypowy sposób sprzedaży(nie będę wyjaśniał dlaczego) a mianowicie: użytkownik sklepu może zamówić pewną pulę produktów z czego np 20% w chwili obecnej może nie być dostępnych na stanie. W takiej sytuacji dzwoni do klienta o braku danego produktu na stanie i proponuję zamianę na coś zbliżonego lub ostatecznie rezygnację. Ma bardzo zróżnicowany asortyment, kilka punktów itp - ogólnie jest wiele powodów dlaczego nie może połączyć sklepu z systemem magazynowo księgowym oraz nie prowadzić stanów - nie wnikajmy tu dlaczego, tak jest.

Klient potrzebuję aby jego nowy sklep posiadał funkcję edycji danego koszyka: usunąć konkretny produkt, dodać inny, wysłać pdf ze zmodyfikowanym zamówieniem do użytkownika. Czy muszę to wszystko sam kodować czy może istnieje coś gotowego? Jak sądzicie ile godzin roboczych mogłoby zająć kodowanie czegoś takiego?

*

Offline sanmerah

• Stały użytkownik
  • 75
  • 2
  • PrestaShop: 1.6
  • Status: forum
Odp: edycja zamówienia przez administratora
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 27, 2016, 05:36:10 pm »
Czy w ogóle ołaca sie samemu cos takiego robić?

Wystarczy wpisac w google po angielsku zapytanie:

http://addons.prestashop.com/en/18850-order-edit-edit-existing-order.html

*

Offline qbas-s

• Stały użytkownik
  • 55
  • 0
Odp: edycja zamówienia przez administratora
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 30, 2016, 09:51:21 am »
Gdybym nic nie znalazł, wtedy musiałbym, co raczej by mnie nie uszczęśliwiło :) ale wygląda, że moduł który podesłałeś jest tym o co mi chodzi :) Poszedł SOG :)