1) Opis łopatologiczny za co bardzo dziękuję - oczywiście działa jak trzeba / z lekką modyfikacją linijek, ale to w ogóle poza tematem
/
Logo wyświetla się pięknie, tak jak chciałam, co prawda nie obsługuje przeźroczystości, ale do tego się zaraz dokopie jak obejść
Rozwaliło mi natomiast jakimś cudem stopkę, co jest dziwne bo dzięki Twojemu opisowi nie musiałam robić nic na chybił trafił i żadne inne parametry nie zostały zmienione. Jakiś pomysł co mogło zawinić?
2) Na całe szczęście sklep na preście jest dopiero w budowie a ten na Clickshopie - mimo tego, że marny ze mnie informatyk - działa prężnie od kilku dobrych lat i nie zapeszając nie mam co narzekać - choć domyślam się, że to był sarkaźmik
.
Zupełnie jednak pisząc poważnie - jak zaczniesz kiedyś sprzedawać fajerwerki (co serdecznie polecam) to mam nadzieję, że najpierw się kogoś zapytasz zanim zrobisz duże Ka-Bum
- dokładnie tak samo jak i ja właśnie zrobiłam pytając się zanim namieszałam w temacie, który jak przyznałam wcale nie jest moją mocną stroną i tego nie ukrywam
3) Chociaż może moja odpowiedź na posta design4VIP nie została sformułowana najlepiej nie miałam nic złego na myśli. Z tonu i formy wypowiedzi odniosłam wrażenie, że mam to "ostylować" - co zabrzmiało jak pisanie całkowicie nowego kodu /czego nie umiem/ a nie poprawienie już istniejącego - do tego dotarłabym sama ( po kolejnych dwóch dniach, ale jednak ). Stąd była moja prośba o wskazanie konkretnego miejsca i sposobu.