Na próbę zainstalowałem Prestashop 1.6.1.7 na swoim serwerze NAS. Wszystko ładnie się otwiera, ale jak próbuję zalogować się do panelu administratora, to po wpisaniu prawidłowego loginu i hasła, po chwili, okienka loginu i hasła robią się puste, (tak jak przed wpisaniem loginu i hasła) a panel się nie pojawia. Natomiast gdy wpiszę nieprawidłowy login i/lub hasło to pojawia się informacja że podany login i/lub hasło są nieprawidłowe. Na forum znalazłem sposób na przypadłość z problemem logowania, ale u mnie po wykonaniu wszystkich poleceń, pojawia się informacja o zerwaniu połączenia, i problem nadal pozostaje. Po włączeniu wyświetlania błędów, przechodzi proces logowania, a na środku ekranu pojawia się okienko z nazwą sklepu i nic więcej się nie dzieje, po odświeżeniu wraca do strony z logowaniem. Czasem po otwarciu strony z logowaniem do panelu administratora pojawia się komunikat: " mcrypt_decrypt(): Module initialization failed in /i-data/f24290c2/presta/classes/Rijndael.php on line 68"