wdrożenia PrestaShop Powiększenie zdjęć moduł

Kombinacje Produktów, Nie wyświetla Stanów

• 1 Odpowiedzi
  • 1605 Wyświetleń

*

Offline bialydam

• Użytkownik
  • **
  • 23
  • 0
Kombinacje Produktów, Nie wyświetla Stanów
« dnia: Luty 15, 2017, 12:26:34 am »
Witam,

mam dziwny problem dotyczy to PS 1.7 mianowicie założyłem nowy sklep do którego zaimportowałem produkty i w części produktów jest wszystko ok.

Niestety w części po przejściu do produktu na stronie nie widać ceny oraz pojawia się komunikat "Dostępność: Dostępny produkt z innymi opcjami".

Po przejściu do produktów w zapleczu produkt jest oznaczony jako prosty bez kombinacji i chciałbym aby taki był. Wszystkie ustawienia się zgadzają jest podany stan np. 100 cena itd ale jej nie wyświetla.

Po przejściu w Parametry zaawansowane > Wydajność i wyłączenia opcji kombinacji stany i ceny na produktach się pojawiają.

Czy ktoś ma pomysł gdzie leży problem i jak go usunąć ? Dodam tylko że porównywałem w bazie danych tabele produktu który się prawidłowo wyświetla oraz produktu który nie pokazuje ceny oraz stan magazynowy na 0 i tabele były identyczne.

*

Offline bialydam

• Użytkownik
  • **
  • 23
  • 0
Odp: Kombinacje Produktów, Nie wyświetla Stanów
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 16, 2017, 02:03:50 am »
Znalazłem rozwiązanie. Dla potomnych:

Produkty zaczynały się od cyfr w nazwie zgodnie ze strukturą linku Presta przyjmowała numer z nazwy jako atrybut. Trzeba zmienić strukturę linku i po kłopocie.