Prawdę mówiąc West, nie do końca zrozumiałem Twoją wypowiedź, co pewnie jest winą tego, że jestem początkującym e-sklepikarzem. Na tyle co mi się wydaje, nie jest to powód problemu. Zacznę jednak od początku...
Mój sklep to pompkidoskroplin.pl
Po wejściu w kategorię pompki do skroplin (
http://pompkidoskroplin.pl/51-pompki-do-skroplin) widać produkty, z których każdy ma przypisane niemal te same grupy cech i żadnych atrybutów. Niektóre są na stanie (te wyświetlają się poprawnie), niektórych stany są zerowe i tu pojawia się problem. Niektóre zerowe mają status NA ZAMÓWIENIE, a niektóre BRAK NA STANIE, przynajmniej na stronie z siatką produktów. Dodatkowy problem, którego już całkowicie nie mogę zaakceptować to fakt, że po wejściu na stronę produktu któremu na siatce produktów wyświetla się status BRAK NA STANIE, status zmienia się na TEN PRODUKT NIE JEST JUŻ DOSTĘPNY, sugerując że już go nie da się zamówić, co jest błędem...
Dla pełnej informacji dodam, że podczas importu produktów do sklepu (przez prestę) zdefiniowałem że przy stanie >0 ma się wyświetlać DOSTĘPNY, a przy stanie =0 ma się wyświetlać NA ZAMÓWIENIE.
Znajdzie się ktoś, kto mi ten problem wyjaśni??? Będę szczerze zobowiązany...
Pozdrawiam,
Gracjan