Wiem że źle
, ale przewaliłem wszystko dwadzieścia razy i nie mam pojęcia co. Może ktoś z was się spotkał z takim problemem i wie jak temu zaradzić, albo jakieś sugestie oparte na doświadczeniu i przeczuciu, tak żeby to naprawić.
Wydaje się, że problem leży w określaniu mojej lokalizacji i określaniu lokalizacji wysyłki
-------EDIT---------------------------
Więc sprawa wygląda następująco:
mam dwa rodzaje produktów - elektroniczne wysyłane poprzez e-mail i BOX wersje pudełkowe wysyłane kurierem. Oczywiście zrobiłem wybór przewoźnika na podstawie zakresów wagowych i ESD ważą 0.001kg, a boxy ponad 0.3kg a granice obsługi przewożnikach ustawiłem na 0.2kg. W przewoźnikach dodałem nowego nazwanego jako E-MAIL i program nie chciał brać tego przewoźnika, więc zmodyfikowałem gotowego przewoźnika SKLEP ustawiłem identycznie jak był E-MAIl i przewoźnika SKLEP widzi.
Reasumując moje przydługie wyjaśnienie: Program nie uznawał utworzonego przeze mnie przewoźnika E-MAIL pomimo, że moglem go ustawić nawet jako domyślnego, mogłem ustawić mu cenę i wszystkie opcje, a na końcu nie chciał z niego korzystać, nawet jak ustawiłem opcje:
Zachowanie/wynik poza zakresem na z
astosuj najwyższe koszty.