print('<pre>');print_r($_SERVER);print('</pre>');
Mam problem z instalacją (rev50) serwer przechodzi wszystkie testy na "zielono"Podaje namiary na baze danych testuje połączenie jest ok, klikam dalej ....... i nic się nie dziejenie wyskakuje żaden błąd, poprostu nie da się przejsc do nastepnego kroku
Witam,Podczas instalacji w kroku 2 nie spełniam jednego wymagania: "Allowed to create new files and folders". Wersja sklepu to 1.3.0.3. EN. Czy ktos wie jaka moze byc przyczyna. Jak spelnic to wymaganie?Drugi bez spelnienia ktorego mnie dalej przepusci to Allowed toopen external URLs. Jak ktos wie jak spelnic i to wymaganie to bedzie super. Z gory dzieki za pomoc.Pozdrawiam
Proszę o pomoc w zakończeniu instalacji. Instalację zakończyłem bez konfiguracji sklepu (pominąłem dwa ostatnie punkty) mimo to sklep się zainstalował, lecz ja nie mam dostępu do panela administracyjnego.Wszelkie próby kombinacji adresu email i hasła zawiodły. Z pewnością jest wśród Was ekspert, który będzie w stanie mi pomóc. Z góry dziękuję.
UPDATE ps_employee SET passwd=md5("hgI3M9S1Uv45wDqkqvGNYF.xAamJY9.zKpykqHCgCxE5m1ozAtQBjFIi123456789") WHERE email="email@email.pl"
należy posłużyć się phpmyadmin i wykonać kod:Kod: [Zaznacz]UPDATE ps_employee SET passwd=md5("hgI3M9S1Uv45wDqkqvGNYF.xAamJY9.zKpykqHCgCxE5m1ozAtQBjFIi123456789") WHERE email="email@email.pl"dane do zapytania:nazwa tabeli: ps_employeez pliku settings.inc.php COOKIE_KEY: ‘hgI3M9S1Uv45wDqkqvGNYF.xAamJY9.zKpykqHCgCxE5m1ozAtQBjFIi’New pass: 123456789Email: .....