Witam,
jak zobaczyłem odpowiedź na posta emina to usiadłem z wrażenia (choć chyba raczej z porażenia). Drogi f1x, ciekaw jestem na jakiej podstawie stwierdziłeś, że emin się w ogóle nie zna na... No właśnie na czym, bo nie zadałeś sobie nawet trudu sprecyzowania nawet na czym konkretnie. Chłop zadał konkretnie pytanie, przedstawił fakty na temat swojej wiedzy, a Ty stwierdzasz że się nie zna i proponujesz mu FrontPage'a. Jeżeli w ten sposób wyobrażasz sobie funkcjonowanie tego forum, to wybacz, ale idąc tokiem Twojego myślenia, ja mogę stwierdzić, że nie znasz się na czytaniu ze zrozumieniem i masz problemy z odpowiadaniem na pytania, wobec czego nie znasz się na korzystaniu z forum. Proponuję Ci zatem przeczytać kurs czytania ze zrozumieniem i jakiegoś przewodnika na temat kultury. Poza tym, mogę wywnioskować z Twojej wypowiedzi, że uważasz się za wymiatacza tematu webdesignu i kodowania front-endu. Proponując komuś FrontPage'a, generującego makaron i śmietnik narażasz się raczej na śmieszność i ktoś siedzący w temacie ma Cię raczej za amatora (mówiąc delikatnie, nie używając słów krzywdzących Twojego "ego specjalisty"). Oczywiście możesz się wybronić i spróbować odpowiedzieć, że z tym FrontPage'm to był sarkazm. Sądząc po Twoim podejściu do sprawy udzielania pomocy innym forumowiczom, raczej tego nie kupię. Takimi wypowiedziami narażasz to forum na klapę i niszczysz pracę adminów, którzy ten serwis stworzyli. Nie sądzę, aby w ich zamierzeniu było skupianie wokół siebie ludzi, którzy swoimi zbywającymi odpowiedziami raczej odstraszają nowych użytkowników (takich jak emin), ale ludzi, którzy są w stanie stworzyć prężne środowisko entuzjastów będących w stanie pomóc innym. Podsumowując, nie wniosłeś swoją wypowiedzią NICZEGO do tematu, poza tym, że dałeś mi jak i eminowi powód do zaprzestania korzystania z tego forum już na samym wstępie, na same "dzień dobry". Przytoczę Ci pewien cytat: "Lepiej siedzieć cicho i udawać mądrego, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości".
Pozdrawiam