Jest już późno, ale przejrzałem temat i nie widzę nigdzie nic o języku polskim.
Najlepiej użyć rozwiązania które podałeś wcześniej czyli edytować odpowiedni plik .tpl ale moreno sobie z tym nie poradził dlatego podałem alternatywny sposób opierający się tylko o css.
Mój błąd. Faktycznie klasa warning znajduje się w kilku miejscach, ale można odnieść się tylko do jednej strony np poprzez #category .warning {display: none} albo coś w tym stylu i dany element nie będzie się wyświetlał tylko na tej konkretnej stronie.
1. rzeczywiscie, ten post tyczy calkowitego, gdzies chwile wczesniej pojawil sie analogiczny tylko dla j. polskiego. stad przez moja opieszalosc w czytaniu od poczatku nie zauwazylem, ze to nie ten post
co do rozgranicznia class dla danego elementu to owszem, tak, ale jezeli ktos nie jest w stanie zlokaliwoac konkretnej linijki to raczej bedzie mial trudnosc z okresleniem kaskady klas. oczywiscie tutaj od razu zwroce honor, bo linijka zostala odnaleziona.
ale tez jeszcze dodam od siebie dla pokolen. co do category-count.tpl to wystepuje w nielicznych szablonach i zazwyczaj ta czesc umieszczona jest w category.tpl (dla szablonow nie posiadajacych pliku category-count.tpl)