wdrożenia PrestaShop Powiększenie zdjęć moduł

Kategorie znikły - pomocy!

• 2 Odpowiedzi
  • 2319 Wyświetleń

*

Offline solimed

• Nowy
  • *
  • 11
  • 0
Kategorie znikły - pomocy!
« dnia: Październik 20, 2010, 10:10:02 pm »
Witam.

Sklep www.solimed.pl działa już kilka miesięcy i do tej pory nie było większych problemów.
Sklep na iswift.pl. (ma ktoś podobny problem ze sklepem na tym serwerze?)

Dzisiaj bez mojej interwencji padł moduł kategorii. Sklep zrobił się pusty - brak promocji, polecanych, ostatnio kupionych.
Nie widać kategorii nawet w Panelu Administracyjnym.

Sprawdziłem bazę danych i niby jest i działa.

Poprzez moduł ostatnio oglądane widzę, że produkty są. Widać też produkty polecane na stronie głównej ale wdać je tylko w Panelu Administracyjnym.

Proszę o pomoc i z góry dziękuję.

Pozdrawiam

.........

dodam, że klikając produkt ostatnio oglądany pokazuje się nad poroduktem taki błąd:

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/solimed/domains/solimed.iswift.eu/public_html/sklep/classes/Category.php on line 316

a linia 316 wygląda tak:  "       foreach ($result AS &$row)"
« Ostatnia zmiana: Październik 20, 2010, 10:38:58 pm wysłana przez solimed »

*

Offline M. Juch

• Użytkownik
  • **
  • 28
  • 0
    • Zagraj SAM
Odp: Kategorie znikły - pomocy!
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 20, 2010, 10:36:00 pm »
Mnie coś takiego wyskoczyło:

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/solimed/domains/solimed.iswift.eu/public_html/sklep/classes/Category.php on line 316

Towar faktycznie jest, tylko na podkategoriach wysiada.

Skoro sam nie zepsułeś, to ktoś inny musiał grzebać, ci od serwera są pierwszymi podejrzanymi ;)
Jeśli  na iswift.pl  dostarcza gotowy skrypt, to pewnie,  bawią się w aktualizację,  wtedy ich powinieneś spytać. Dość często tutaj zachwalali swoje usługi, więc powinni pomóc.
Gry logiczne, łamigłówki dla dzieci czołowych światowych producentów - sklep Zagraj SAM

*

Offline solimed

• Nowy
  • *
  • 11
  • 0
Odp: Kategorie znikły - pomocy!
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 20, 2010, 11:09:56 pm »
Alarm odwołany  ;)

Ale się przestraszyłem...

Już miałem pisać, ze samo się zepsuło to samo naprawiła ale nie...

Tak szybko działa obsługa iswift.pl ! napisałem do nich o 22.45 a o 23.03 miałem odpowiedź, że już wszystko działa!
I może nie byłoby nic w tym dziwnego gdyby nie pora - 23 w nocy!

Chyba nie pozostaje nic innego tylko ich polecić! ;)

Pozdrawiam

no chyba, że właśnie robili jakieś prace na serwerze dlatego coś się popsuło, a skoro siedzieli to przeczytali wiadomość moją i naprawili....
ale tak czy inaczej polecam ;)