Witam wszystkich.
Bardzo podoba mi się ten sklep jednak nie wszystko "idzie" tak jakbym chciał. Dotychczas miałem sklep oparty na oscommerce a presta to jednak inna bajka
Problemów a raczej pytań mam kilka:
1.
wyszukiwarka i button szukaj. Kiedy moduł wyszukiwarki był na środku sklepu wszystko było ok. Po przeniesieniu go do lewej kolumny pojawiły się 2 problemy:
- button "szukaj" się nie mieści i zostaje tylko "szuk". Myślałem że jak w oscommerce podmienię button na np. "idź" i już ale to nie osc., i z tego co się zorientowałem buttony są bez napisów a te generowane są... no właśnie gdzie podmienić to szukaj.
- drugi kłopot z wyszukiwarką to fakt iż nie można umieścić jej na samej górze lewej kolumny gdyż znikają wtedy kategorie produktów.
2.
box informacje- dodanie nowych zakładek przez edytor cms nie daje widocznego efektu w sklepie tzn. dodane zakładki nie pokazują się.
3.
Sklep jest tak ustawiony że po obu bokach jest miejsce z białym tłem czy da się po lewej stronie umieścić obrazkowe tło?
Pozdrawiam wszystkich "walczących"
woojtek1
ps.Zapomniałem że moja wersja sklepu to ta spolonizoana pobrana z svn z tej strony.