Tak to głównie CSS. FF nie jest tak, sam nie wiem czy to dobrze określenie, wrażliwy.
Mam podobny problem na stronie ze ze sprzętem cb i satelitarnymi tunerami
http://www.sat-cb.com i tak w FF działa wszystko ładnie a pod IE sami widzicie
TOP jest za szeroki, a linki permamentne się poprzesuwały. W Chrome jest jeszcze gorzej bo linkli permamentne są w pionie .... Hmmm
Podaje link bo mi już ręce opadają . Nie jestem Web Masterem od jakiegoś już czasu a jak wiadomo świat nie śpi ... więc co za tym idzie sporo mam do nadrobienia
.
W sumie zastanawiam się nad autorskim loyautem jednak nie wiem jak to zrobić ( nie sam PS bo to tylko moja wyobraźnia ) chodzi o sam etap wdrożenia takiej własnej grafiki. Jakie są wytyczne i ograniczenia ?
Jak widziałem na wielu sklepach nie trzeba się ograniczać do standartu ( jego modów ) . Są sklepy śliczne i nader superowe. Tylko pozostaje nie smak jak to się przekłada do wdrożenia ?
Nie mam za wielkiego doświadczenia ale przecież od czegoś trzeba zacząć ( tak tak wiem zarejestrowany jestem już ponad 6 miesięcy temu i głupio mi teraz ale przysięgam że nad Presta siedzę od miesiąca co dla niektórych to pewnie nader czasu ale jak widać nie dla mnie )
Wiem że:
- CSS ( global )
- header.tlp
- foter.tlp
Ale jak się to ma do wdrożenia. Nie chcę być zależny od programisty bo z grafiką sobie dam radę sam ale wiem że są jakieś wytyczne dla grafika .
Proszę o radę i nakierowanie w dalszej nauce.
Pozdrawiam serdecznie.