tiaaa czyli nastepna wojenka o nic bo mr administrator poczul sie wazniejszy niz na prawde jest...
z tego zo wyczytalem zanim wszystko zostalo usuniete (mimo ze gosc z prestahost.pl mowil z sensem) to nie chcial dawac wam swojej pracy do chwili ogarniecia wszystkiego.
i jakos mnie to nei dziwi bo ta radosna tworczosc juz powoduje ze sami zaczynacie sie gubic i wzajemnie wymazywac swoja robote. gosc wyraznie zaproponowal co zrobic zeby ta akcja miala sens. i komus sie to nie spodobalo i tyle. jakbym nad czyms pracowal dlugi czas i poswiecil wiedze to tez oddalbym tylko w 'dobre rece' a nie tak jak to wyglada obecnie.
i po za jasna checia pomocy i udostepnieniem polskiej prestyshopa 1.4 nie widzialem zeby on cokolwiek reklamowal wiec malo rozumiem o czym Chinski Mandaryn do tego goscia odpisywal!
wstyd PAnie Chinski Mandaryn. to nie jest jakis Twoj prywatny blog z golymi babkami gdzie mozesz wyprawiac takie rzeczy! to jest oficjalne forum tzw wsparcia! powinno laczyc i pchac spolecznosc do przodu a nie dzielic w plytki i krotkowzroczny sposob!
to miejsce nie jest Twoja prywatna wlasnoscia tylko spolecznosci!
No cóż trudno stało się. Nie ma co rozpaczać róbmy dalej swoje.
nieeee mylisz sie!!! jest nad czym rozpaczac bo to co sie tu stalo jest wiecej niz karygodne!!!a to ze teraz bedziecie musieli robic 'dalej' nie ulega watpliwosci. biorac pod uwage ze ktos chcial oddac spolecznosci swoja prace i jeszcze pomagac to teraz raczej robicie 'pod siebie' a nie 'robote'. a jak sie ten watek przeglada to 3/4 z was malo wie o czy wogole mowa i nie macie pojecia jak sie zabrac do tego typu projektu.
PS
czy teraz moje konto za wyrazenie mojego zdania tez zostanie usuniete??\
podpowiem zebys tego nie robil Chinski Mandarynie bo printscreen z tym postem pojawi sie wszedzie pokazujac praktyki ktore tu sie dzieja.