wdrożenia PrestaShop

Nietypowa kombinacja atrybutow z dodatkowym widokiem

• 0 Odpowiedzi
  • 2751 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline djabollo

• Nowy
  • *
  • 1
  • 0
Nietypowa kombinacja atrybutow z dodatkowym widokiem
« dnia: Maj 04, 2011, 12:29:42 am »
To mój pierwszy post na tym forum, wiec wszystkich serdecznie witam,

zwracam sie z prosba o pomoc w rozwiazaniu mojego problemu... mianowicie potrzebuje rozwiazania podobnego jak na tej stronie http://www.findofficefurniture.com/u-shape-desks/1045-cameron-u-desk-set-left.html Chodzi o to, ze potrzebuje miec mozliwosc wyboru widoku (tak jak na wymienionej stronie, widok lewy i prawy), oraz wybor wersji kolorystycznej, z podgladem niezaleznym od glownej galerii zdjec produktu. Dokladnie tak jak widac na tej www. Prosze o jakies sugestie jak mozna cos takiego osiagnac, czy jest jakis modul, ktory obsluzylby taka kombinacje?
Z tego co wiem, autor tej strony zrobil te modyfikacje samodzielnie, jednak nie moge uzyskac od niego informacji. Bede bardzo wdzieczny za jakies naprowadzenie na rozwiazanie.
Pozdrawiam

Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii statystycznych oraz w celu dostosowania naszego serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników. W programie służącym do obsługi internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies.Korzystanie z naszego serwisu internetowego bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia.Ok