Witam
Czy ktoś może pomóc rozwiązać problem z logowaniem sie do świeżo zainstalowanego sklepu?
Objawy:
Po instalacji /wykasowaniu katalogu install i zmianie nazwy katalogu admin/ próbuję wbić się do panelu administracyjnego. Wpisuję dane dostepowe, chwila namysłu przeglądarki i czyści pola formularza nie wyświetlając żadnego błędu. Hasło jest pewne. Dla jeszcze większej pewności wysłałem sobie na maila reset hasła. Po wpisaniu nowego, wygenerowanego przez system - dokładnie ta sama sytuacja. Przetwarza, po czym znów mam puste pola formularza do logowania i zero błędu.
Sam sklep /z tego co poklikałem parę minut/ działa ok. W ramach eksperymentu - utworzyłem nowego klienta. Dostałem mail z danymi. Przy próbie zalogowania sie jako klient w sklepie dokładnie takie same objawy - chwila pracy przeglądarki i strona główna logowania z czystym formularzem.
Objawy powyższe zarówno na localhoscie /win xp sp2, apache 2, mysql 5, php5/ jak i na serwerze testowym u providera nazwa.pl (php5 i mysql5)
Czy to kwestia konfiguracji czegoś w bazie, czy może jakiś wpis w htaccess? A może babol w plikach sklepu?