niom a przydało by się aby odżył bo też się zastanawiam
czy nikt tego nie zmieniał, że tak mało wątków jest na ten temat - sensownych wątków, pomijając oczywiście odpowiedzi classes/pdf.php bo wiem że tam ale kurcze ja się nie znam na php
a szkoda
ale jak coś zmienie to ok. wiem jak zmienić szerokość kolumny u mnie to linnia 444 tam gdzie jest $pdf->cell(50,6...) itd. i tam jest kilka takich
$pdf->Cell(0, 6, self::l('INVOICE #').Configuration::get('PS_INVOICE_PREFIX', intval($cookie->id_lang)).sprintf('%06d', self::$order->invoice_number).' '.self::l('from') . ' ' .Tools::displayDate(self::$order->invoice_date, self::$order->id_lang), 1, 2, 'L', 1);
$pdf->Cell(55, 6, self::l('Order #').sprintf('%06d', self::$order->id), 'L', 0);
$pdf->Cell(70, 6, self::l('Carrier:').($order->gift ? ' '.Tools::iconv('utf-8', self::encoding(), $carrier->name) : ''), 'L');
$pdf->Cell(0, 6, self::l('Payment method:'), 'LR');
$pdf->Ln(5);
$pdf->Cell(55, 6, (isset($shipping_date) ? self::l('Shipping date:').' '.Tools::displayDate($shipping_date, self::$order->id_lang) : ' '), 'LB', 0);
$pdf->Cell(70, 6, ($order->gift ? self::l('Gift-wrapped order') : Tools::iconv('utf-8', self::encoding(), $carrier->name)), 'LRB');
$pdf->Cell(0, 6, Tools::iconv('utf-8', self::encoding(), $order->payment), 'LRB');
$pdf->Ln(15);
Tak do końca nie wiem co to znaczy, a może ktoś ma już zmienioną tą proformę i tak byłby miły i podesłał
wiele mi nie trzeba chociaż żeby były już dane sprzedawcy