Wiesz co żałosna/żałosny jesteś - naprawdę nie rozumiem o co się czepiasz?
W stopce mogę mieć co mi się podoba i jest zgodne z regulaminem.......... a linki mogą prowadzić gdzie chcą byle by to było zgodne z regulaminem
A że prowadzą tam gdzie są pokazane moduły - to co z tego? bo nie rozumiem? to gdzie w/g ciebie mają prowadzić linki - do twojego nie działającego forum? (prestabook.pl to twoje było prawda?)
Idąc dalej - proszę o udowodnienie, że ktoś został naciągnięty? oszukany? - rozumiem, że znasz znaczenie tych słów? i ewentualnych konsekwencji ich użycia wobec kogoś?
I wybacz ale nie sądzę, że masz jakiekolwiek prawo mówić mi co mam zrobić w sklepie demonstracyjnym - czy mam usuwać przycisk dodaj do koszyka czy nie.
Wszystkie wymaganie są spełnione - jest informacja na stronie - brak możliwości składania zamówień?
Co jeszcze? usunąć sklep demonstracyjny ? usunąć linki? usunąć konto z forum? bo ci konkurencję robię?
Co do ślepoty masz print screena w rameczce masz info
Ok jak już się czepiamy to forum prestabook.pl było twoje? jeżeli tak to może powiesz jak ty wprowadzałaś użytkowników w błąd?
Dalej twierdzę, że wybrałaś/wybrałeś sobie jakiś dziwny sposób walki z konkurencją
Tyle w temacie...................... jeżeli chcesz sobie podyskutować - to bardzo chętnie ale to już nie zemną - podam ci adres email do kancelarii, która obsługuje naszą firmę w kwestiach prawnych.