W sklepie który staram sie zrobić bedzie wszystkiego po 1szt. gdyż każda rzecz jest ręcznie robiona i unikalna a co z tym idzie możliwość kupienia 2-7 sztuk tego samego przedmiotu nie wchodzi w gre.
I tu mój problem. A zwracam sie po pomoc bo juz metoda prób i błedów sklep 3 raz na nowo stawiam, niestety.
wiem ze nalezy w teplacie edytowac ten plik "product.tpl" w miejscu "quantity wanted"
co wyczytałem w innych tematach trzeba dopisac <input name="qty" id="quantity_wanted" value="1" type="hidden" /> lecz nie wiem co mam zastapic, co wywalic a co zostawic aby sie to nie posypało.
A całość wyglada tak : <!-- quantity wanted -->
<p id="quantity_wanted_p"{if (!$allow_oosp && $product->quantity <= 0) OR $virtual OR !$product->available_for_order OR $PS_CATALOG_MODE} style="display: none;"{/if}>
<label>{l s='Quantity :'}</label>
<input type="text" name="qty" id="quantity_wanted" class="text" value="{if isset($quantityBackup)}{$quantityBackup|intval}{else}{if $product->minimal_quantity > 1}{$product->minimal_quantity}{else}1{/if}{/if}" size="2" maxlength="3" {if $product->minimal_quantity > 1}onkeyup="checkMinimalQuantity({$product->minimal_quantity});"{/if} />
</p>
bardzo proszę o pomoc.