Witam
A wiec potrzebu8je odpowiedz na pytanie ktore mnie zastanaiwa a mianowicie
1.Czy jesli chce aby moj sklep byl w paru jezykach obcych angielski niemiecki rosyjski itp lacznie ok 9
To czy takie moduly sa platne czy sa dostepne za free ( bo firma ktora mi robi strone mowi iz za kazdy jezyk 150zl i jak bede wstawial jakis produkt na strone to bede musial wstawiac w kazdym jezyku osobno przez osobny panel kazdy jezyk) Czy to prawda - moze jakas pomoc?
2. Modul do przegladania oferty taki jak na
www.intymna.pl czyli podglad/zblizenie/lupa zdjec jest platny czy jest za free? (firma rowniez uwaza iz jest platny i ze nie bedzie to za funkcjonalne)
3. Na stronie
www.eberry.pl jest taki uklad gdzie gdzie mozna sie logowac na samej gorze po prawej stropnie, a u mnie bedzie tak ze jedna z tych zakladek to bedzie hurtownia i jak wejdziemy w nia to przeniesie nas na strone sklepu hurtowni gdzie bedzie mozna robic zakupy, najpierw dokonujac rejestracji.
I czy bedac w tej stronie hurtownii ktos bedzie chcial zobaczyc np informacje o firmie to zeby mogl bez wylogowywania przejsc na inna zakladke
A firma ktora mi wykonuje ten projekt twierdzi ze sie tak nie da :/ jak na stronie
www.eberry.pl wykonanej na prestashop jest taka opcja
Cos mnie tu dziwi
Z gory dziekuje za pomoc
Pozdrawiam