Witam serdecznie!
Jestem dosyć nowy jeżeli chodzi o Prestashop i zostałem poproszony o usunięcie takich dwóch grafik z podsumowania zakupów:
http://kolibrary.webd.pl/znaki_zapytania.png Są to oczywiście 404.gif. Nie znam ich historii, skąd się tam wzięły, czy były już jak osoba, która robiła ten szablon go skończyła itd. wiem za to kilka rzeczy - po skopiowaniu szablonu na lokalny serwer, tych znaków zapytania nie ma - nie wyświetla więc ich szablon. Po skopiowaniu na lokalny serwer wszystkich plików php i odpaleniu, także nie widzę na lokalnym serwerze tego problemu, nie mogę więc go zduplikować, co utrudnia jego lokalizację. Jedyne co zostaje to Mysql i tu brzmi pytanie, ma ktoś jakiś pomysł, który ze standardowych modułów PrestaShopPL v. 1.4.4.1 może go powodować i generować te grafiki (np w przypadku złej konfiguracji)? Szukam każdej poszlaki i kierunków myślenia bo strasznie mnie to intryguje
.
Dodam, że na pozycjach związanych z zamówieniem nie ma żadnego modułu, a tylko tam się te znaki zapytania wyświetlają.
Pozdrawiam!