Ameryki nie odkryles, ze to jest magento. Wszak sama wlascicielka sklepu napisala wczesniej, ze zmienila aplikacje z PrestaShop na magento. A czy PrestaShop nie da sie zmodyfikowac tak zeby zamowienie bylo dostepne bez wczesniejszej rejestracji? Sprawdz w tym sklepie http://www.smallable.com/
- W tym sklepie akurat się nie da, sprawdzałem. Zmodyfikowany Presta Shop - ale i tak wymaga rejestracji. Poproszę o inny przykład, może z Polski???
- Ameryki nie odkryłem, ale zdziwiły mnie dysputy nad sklepem wykonanym na zupełnie innej platformie w wątku "strony Presta Shop". To tak jakby na forum o trabantach ktoś wrzucił wątek " mój nowy trampuś S-line 3.0 TDI quattro".
A Właścicielka "obudziła się" w ósmym poście tego wątku, więc wypadało, żeby ktoś pokazał palcem, że jeden sklep to magento a drugi to presta
a nie zmiana aplikacji, ble ble.
Odnośnie oceny sklepów:
"ForActive" wygląda jak 100 innych sklepów on-line z kosmetykami. Nie ma tu "zadziora", który przyciąga wzrok i powoduje, że się chce pobuszować w tym sklepie.
Widać natomiast, że jest przemyślany i bardzo poukładany.
Minie osobiście nie pasuje tylko kolorystyka. Lila róże zlewają się z białoszarym i brak akcentów. Wszystko mi się mydli
Ale to moja opinia.
Od strony użytkowej całość "hula" u mnie bardzo płynnie.
Ocena 5/10Osobiście nie lubię ciemnych kolorów i lejącego się wszędzie złota, ale sklep INWI zrobił na mnie pozytywne wrażenie. Mimo, że przypomina trochę strony o tematyce "WoW"
Do generalnej poprawki jakość fotek i sposób ich wyświetlania (chowają się za logo).
Po delikatnej korekcie będzie to jeden z najlepiej wykonanych projektów w magento, IMHO.
Jeśli miałbym wybierać, bez zastanowienia skupiłbym się na razie na INWI.
Ocena 8/10Pytanie tylko, kto robił szablon i grafikę do INWI???
I tym optymistycznym akcentem
życzę Wszystkim luzakom i tym sfrustrowanym szczęśliwego Nowego Roku.