Otóż jak w temacie.
Mam za zadanie coś takiego utworzyć i żeby nie tracić zbytnio czasu na tworzenia koła od nowa, chciałbym się Was spytać, czy być może są już gotowe moduły do tego?
Finalnie z samego koszyka zostania sama warstwa prezentacyjna, gdyż chcę stworzyć coś jakby listę zakupów do druku (a nie do zakupu przez sam sklep, spowodowane jest to specyfiką produktu, który jest sprzedawany) i po dodaniu produktów do "koszyka" chciałbym, żeby pod nim właśnie pojawiały się przyciski "Drukuj zawartość przygotowanej listy" (czyli tych rzeczy, które klient zebrał sobie w sklepie) oraz "Zapisz zawartość przygotowanej listy do pliku PDF".
Tu nawet nie chodzi mi o jakieś uber gotowe rozwiązania 1:1 w stosunku co potrzebuję, aczkolwiek potrzebuję jakiegoś punktu zaczepu, by móc dalej przerobić sklep pod to co chce wykonać klient.
PS1. Z góry przepraszam, jeśli topic jest w złym dziale i ewentualnie proszę o przeniesienie go do poprawnego działu.
PS2. Używam presty wersji 1.4.4.1
PS3. Tak wiem, że istnieje coś takiego jak javascriptowe print, aczkolwiek to drukuje mi wszystko co jest na stronie, a nie o to mi chodzi.