Witam. Mam już dość mocno (wg mnie) wykończoną stronę i okazało się, że formularze zamówienia nie działają jak powinny. Sprawa wygląda następująco:
1) Typowa rejestracja użytkownika przebiega bezproblemowo
2) Szybkie zamówienie jako gość również
3) Rejestracja użytkownika w trakcie składania zamówienia - tu wywala błąd znany i lubiany: id_kraju
Przejrzałem sporo opcji konfiguracyjnych i moim zdaniem jest wszystko ok ale nie mogę wykluczyć błędu w tym miejscu. Skórkę mam standardową choć skonfigurowaną (nie czystą) ale próbowałem wgrać czyste pliki authentication.tpl i order-opc-new-account.tpl (bo system zamówienia jest jednostronnicowy) i problem występował nadal w tym samym miejscu. Dodatkowo starałem się jakoś załatwić sprawę wyboru paragon/faktura wgrywając odpowiedni darmowy moduł ale wydaje się on nie działać. Jak zobaczycie na stronie próbowałem to załatwić poprzez zmianę tłumaczeń ale nie wiem jak to będzie w praktyce. Od szanownej społeczności oczekiwałbym albo porad co powinienem sprawdzić, gdzie szukać problemów albo ochotnika który zrobiłby to w przyzwoitej kwocie. Wiadomo, że przy takim założeniu zapewne więcej będzie ochotników na to drugie ale dość mocno doskwiera mi termin i zależy mi na solidnym i szybkim rozwiązaniu sprawy. Bardzo proszę o pomoc. Link do strony (próbny adres)
www.sztabkashop.arte.vot.pl/prestashop Pozdrawiam i dziekuję