@ Tyszek
Na serwerze mam zupełnie inną skórkę która ostatecznie się nie przyjęła i szef zażyczył sobie coś zupełnie innego, więc walczę na localhoscie.
@ deejay3
Editorial jest mało ważny dla mnie, usunąłem go ogólnie później, obrazek się wymarzył mojemu szefowi ( ;p) i zależy mi na jednym dużym obrazku (który będzie przedstawiał asortyment sklepu ). Slidera wolałem mieć osobno jednak, z najlepszymi produktami. Czyli nie da się po prostu wrzucić kodu html z obrazkiem do jakiegoś modułu, trzeba się bawić w te hook sy ? Spróbuję coś pokombinować w takim wypadku.
edit: Znalazłem na swoim kompie moduł z jakiejś innej skórki który wyświetla w sumie jeden duży obrazek, kiedy próbuje jednak umieścić ten moduł w top of pages wyskakuje "Ten moduł nie może być przeniesiony w to miejsce" .... gez a już myślałem, że się uda ;/
edit2: Wstawiłem taki kod do tego modułu :
/**
* Returns module content for header
*
* @param array $params Parameters
* @return string Content
*/
function hookTop($params)
{
return $this->hookHome($params);
}
I udało się go podpiąć pod top of pages, teraz problem z ustawieniem, bo sam obrazek zupełnie nie pasuje do reszty.
edit3: Dobra, tak to wygląda mniej więcej, gdzie można edytować parametry ustawienia pozycji tego modułu ? Bo w plikach modułu nigdzie tego nie mogę znaleźć (mogę wstawić jak co kod).