Jak masz dobry serwer, to sobie ustawiasz taką ilość aktualizacji że co 15 minut masz wszystko aktualne przy 4tyś produktów.
n oto sie mylisz w zeznaniach.... "ustawiając co 3minuty crona mamy 4 000 produktów zaktualizowanych w ciągu godziny, resztę chyba łatwo każdy może przeliczyć." no to sie jakas krotka ta godzina zrobila....
Jeśli będziesz potrzebował importować setki tysięcy produktów, to przerobimy go tak że będzie wydajny dla odpowiedniej ilości.
no i znowu myslisz sie w zeznaniach. po co zmieniac cos, bo na pewno sobie poradzi z taka iloscia? poza tym, po co zmieniac cos co mozna napisac od razu poprawnie? czyli, tutaj potwierdzasz, ze modul nie ma wydajnosci.
Nikt nie testował z was modułu, ale wiecie jak działa i czy wolno
nikt nie testowal bo za ta cene to.... no sorry... jak widzisz powyzej, sam nie wiesz co masz, sam nie wiesz jak dziala i za to chcesz jeszcze kase? do testow, ktore wykaza, ze modul jest wrecz do (nie przeklinajac) kosza?
PS: sklep w czasie aktualizacji nie zamula i się nie wiesza
a tego tez nikt nie testowal, a nie zapomnij, ze sklepy stoja na roznych serwerach, w wielu wypadkach na home, nazwa czy pokrewnych... no tutaj proponowalbym zrobic testy i sprawdzic czy aby nie wywali 500 na starcie...
DYGRESJA:
@west, a kiedy mi sie sprzeczalismy? czepiales sie to sie odgryzalem
a ja spokojny jestem, urazy nie trzymam
ale jak widzisz, staram sie podporzadkowac. no jednak - sorka, jak mi ktos na odcisk nadepnie.... (chodzi o niektore watki nie ciebie)