Dobrze mnie pod włos bierzesz.
Przecież parę Twoich kliknięć i wpis byłby w załączniku.
Jednak nie tędy droga aby dostać gotowca, ale żeby samemu to zrozumieć i ...... chyba jestem na dobrej drodze.
Może rozkminię ten matrix.
"nie ze mna te numery, quazar'
owszem, w 90% zwatkach wysatrzczyla by jedna odpoweidz z zalaczonym gotowcem.... ale nie ode mnie, a tym bardziej, jak widze, ze ktos ma ambicje
zauwaz od pcozatku watku ile juz sam dokonales z moich, wrecz szczatkowych podpowiedzi. a to zaplusuje. tak jak piszesz ' nie tedy droga' - chcesz zaoszczedzic musisz pomyslec i brac sie do roboty :d nie chcesz myslec, nie masz ochoty do popracowania samemu, to nie ten dzial... takie watki zaklada sie w dziale Rynek
wracajac do przenoszenia miedzy hookami, tutaj nie da sie tego zrobic automatycznie, tutaj musisz zrozumiec jak to dziala i dlaczego. jak to zalapiesz to bedziesz sobie przenosil i tworzyl nowe hooki wedle uznania po calym sklepie
sprawa jest wybitnie prosta... postara sie to jeszcze raz wyloyc na przykladzie
budowana jest pewna ****cja np.
function wsadHooka(){
$zawartosc=='to co ma robic funcja po jej wywpolaniu';
}
teraz potrzebujemy miejsca do wywolania tej funkcji:
function kolejnaWywolania(){
return swadHook();
}
i tyle. z ang. 'return' - zwróć, czyli poprostu jedna fukcja wywolujesz kolejna... a jezlei chodzi o presta to ogolnie te funkcje wywolane sa przez Hook {$hookkolejnaWywolania}. czyli tutaj mamy w pierszej kolejnosci wywoluje sie przez hooka kolejnaWywolania(), ktora uruchamia wczesniejsza wsadHooka()
no prosciej juz nie potrafie
PS.
tak na szybko wyliczajac ile juz sam dokonales to masz w kieszeni na 'pare' piwek na wieczor
no... raczej na raz bys tego nie przepil :d