Usunelam to w taki sposób jak napisałam działa jest ok,a na przyszłość będę wiedzieć żeby tam już nic nie robić bo może się posypać.
odczuwam jakis sarkazm, jezeli tez takie odczucie mozna bylo wywnioskowac z moich postow - nie bylo to zamierzone. tez teraz wracajac i czytakac swoje posty mi samemu wydaja sie sarkastyczne.... raczej nei bylo to zamierzone, jeszcze raz zaznacze, chodzilo mi raczej o to, ze jak zaznaczylem, panel od zarania presta sypie wlasnie ta tabele, ogolnie wszystkei maile, ktore maja w sobie jakies zmienne. nie raz juz bylo to poruszane z teamem, byla proba korekcji tego bledu, niestety... stad tez moje zdziwie, ze piszesz, ze zostalo to zmienione po stornie panelu (usuniecie wierszy tabeli) a nic sie nie posypalo. tak teoretycznie jak i w sumei praktycznie raczej jest to nierealne. ale moge sie mylic, o tym juz tez pisalem. dlatego tutaj tez czesc jednej z mojej odpowiedzi zeby zapytac Ciebie (MadzilkaF) jak to zostalo wykonane bylo raczej nie jakis sarkazmem tylko centralnym pytaniem. dobrze by bylo zebys, jezeli pamietasz, w miare jak najdokladniej opisala co, w jaki sposob i rzeczywiscie gdzie usuwala. jaka wersja PS, jezyki, w ktorych byly robione zmiany itp.
PS. jezeli w jakis sposob swoimi odpowiedziami pytaniami, w wiekszym czy mniejszym stopniu Cie urazilem - serdecznie przepraszam, nie mialem bynajmniej takiego zamiaru.