tak ode mnie jak i od westa dostales juz chyba pelne wytlumaczenie co i gdzie i jak nalezy pozmieniac. ciezko pomoc jak nie wiadomo do konca o co ci chodzi. juz samo sformuowanie "pseudoelemment" jest dosc mylace. pseudoelementy to zazwyczaj style np. ::after czy ::before, czyli wywolywane 'przed' czy 'po' konkretnego elementu. w twoim wypadku za bardzo nie wiadomo na czym sie opierac. wrzucasz kod HTML, z ktorego nic nie wynika. nie bardzo rozumiem czy chcesz wprowadzic czy usunac 'capitalise'. ja juz sie zgubilem. jezeli wprowadzic, to tak jak podawal @west, musisz dodac np. class="lowercase"* dla elelemtu, jezeli usunac, to musisz zbadac element, wyluskac z css w ktorym miejscu masz wprowadzone 'text-transform' i je ostylowac po swojemu.
*lekturka: http://how2html.pl/text-transform-css/
Wysyłająć mi link to nic mi nie daje, ponieważ to samo wysyłałem wyżej. Jest to pseudoelement dla pierwszej litery wedle tego co wyżej wysyłałem, dlatego użyłem tego sformułowania.
W zamieszczonym przez Ciebie linku nie ma nigdzie informacji o tym jak ten pseudoelement ułożyć. Nie chodzi o to, aby wszystkie litery były duże bądź małe bądź każde słowo zaczynało się od dużej litery, ponieważ teraz mam taką sytuację.
Rozchodzi się o to, aby wszystko było tak jak w normalnym zdaniu czyli pierwszy wyraz duża litera a kolejne z małej i to pisałem dosyć zrozumiale wyżej. To gdzie to wstawić to wiem, ale zwykły kod, który też wklejałem nic nie pomaga, ponieważ nie jest ułożony ten pseudoelement dla pierwszej litery.
Wszystko to zrozumiale zawarłem już w wiadomościach wyżej
Czyli jeżeli caitalise chce usunąć to muszę każdą frazę po kolei edytować?