wdrożenia PrestaShop Powiększenie zdjęć moduł

Moduł allegro za FREE

• 126 Odpowiedzi
  • 49991 Wyświetleń

*

Offline ponczek_s

• Nowy
  • *
  • 2
  • 0
Odp: Moduł allegro za FREE
« Odpowiedź #75 dnia: Marzec 04, 2012, 10:59:47 pm »
Witam serdecznie  - na wstępie dziękuję za udostępnienie modułu Jballegro autorowi.
Mam z nim jednak mały problem. Gdy klikam przycisk „Utwórz aukcję” (po wcześniejszym wypełnieniu formularza) nie wystawia jej i wypisuje błąd: „Wystąpiły problemy z utworzeniem aukcji! Wybierz kategorię” Moduł nie przyjmuje żadnej kategorii którą wybieram. Nieaktywny jest też przycisk Przeglądaj i nie mogę ręcznie wybrać zdjęcia niezależnie czy jest zaznaczona opcja „Użyj okładki produktu jako zdjęcie aukcji” czy też nie. Moduł w ver 0.5 ściągnięty bezpośrednio ze strony twórcy wczoraj razem z plikiem sql.
Wersja Prestashop: 1.4.4.1
Wersja PHP: 5.2.17
Wersja MySQL: 5.1.49-3

Bardzo proszę o pomoc w tej sprawie i pozdrawiam.

*

Offline bif1005

• Nowy
  • *
  • 7
  • 0
« Odpowiedź #76 dnia: Marzec 05, 2012, 09:56:10 am »
Drogi autorze mam ten sam problem co powyżej.
Proszę o pomoc

*

Offline jbator

• Użytkownik
  • **
  • 46
  • 0
    • jbator.pl - portfolio - strony www, sklepy internetowe
« Odpowiedź #77 dnia: Marzec 05, 2012, 10:47:47 pm »
Sprawdziłem u siebie i nie mam tego problemu.
Podejrzewam 2 rzeczy - blokada javascript przez jakieś filtry antyspamowe/blokujące wyświetlanie reklam (np Adblock dla firefox'a)
lub dane kategorii nie zostały poprawnie zaciągnięte do bazy

Możecie sprawdzić czy problem się powtarza w innej przeglądarce (np chrome lub opera)

Ewentualnie możecie pobrać moduł z tej lokalizacji: https://github.com/jbator/jballegro/zipball/master i sprawdzić czy ponowna instalacja zadziała...

*

Offline bif1005

• Nowy
  • *
  • 7
  • 0
« Odpowiedź #78 dnia: Marzec 06, 2012, 02:13:23 pm »
Niestety pomimo reinstalacji zarowno modulu jak i samego sklepu (na razie i tak testuje wiec duzej biedy nie ma) efekt jest ten sam.
Dane kategorii sciagnely sie raczej dobrze.
Co do filrow antyspamowych - to sprawdzone na kilku komputerach na roznych sieciach i caly czas jest to samo.
Dodam moze ze przy zmianie konfiguracji do testowania na webapi to moduł wyrzuca bład:

Notice: Undefined offset: 7 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 929

Notice: Undefined offset: 0 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 930

Notice: Undefined offset: 23 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 931

Notice: Undefined offset: 0 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 967

Notice: Undefined offset: 0 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 968

Notice: Undefined offset: 0 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 968

Notice: Undefined offset: 1 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 971

Notice: Undefined offset: 1 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 973

Notice: Undefined offset: 3 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1001

Notice: Undefined offset: 3 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1003

Notice: Undefined offset: 3 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1004

Notice: Undefined offset: 3 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1005

Notice: Undefined offset: 3 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1006

Notice: Undefined offset: 3 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1006

Notice: Undefined offset: 4 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1014

Notice: Undefined offset: 4 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1017

Notice: Undefined offset: 4 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1020

Notice: Undefined offset: 7 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1023

Notice: Undefined offset: 7 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1024

Notice: Undefined offset: 8 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1038

Notice: Undefined offset: 8 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1039

Notice: Undefined offset: 9 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1042

Notice: Undefined offset: 9 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1044

Notice: Undefined offset: 9 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1045

Notice: Undefined offset: 9 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1046

Notice: Undefined offset: 9 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1047

Notice: Undefined offset: 9 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1047

Notice: Undefined offset: 10 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1056

Notice: Undefined offset: 10 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1057

Notice: Undefined offset: 11 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1060

Notice: Undefined offset: 11 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1062

Notice: Undefined offset: 11 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1063

Notice: Undefined offset: 11 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1064

Notice: Undefined offset: 11 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1065

Notice: Undefined offset: 11 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1065

Notice: Undefined offset: 13 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1073

Notice: Undefined offset: 13 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1075

Notice: Undefined offset: 13 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1076

Notice: Undefined offset: 13 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1077

Notice: Undefined offset: 13 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1078

Notice: Undefined offset: 13 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1078

Notice: Undefined offset: 15 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1086

Notice: Undefined offset: 15 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1088

Notice: Undefined offset: 23 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1101

Notice: Undefined offset: 23 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1102

Notice: Undefined offset: 25 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1105

Notice: Undefined offset: 25 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1107

Notice: Undefined offset: 25 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1108

Notice: Undefined offset: 25 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1109

Notice: Undefined offset: 25 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1110

Notice: Undefined offset: 25 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1110

Notice: Undefined offset: 26 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1119

Notice: Undefined offset: 26 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1121

Notice: Undefined offset: 26 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1122

Notice: Undefined offset: 26 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1123

Notice: Undefined offset: 26 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1124

Notice: Undefined offset: 26 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1124

Notice: Undefined offset: 29 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1133

Notice: Undefined offset: 29 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1134

Notice: Undefined offset: 32 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1137

Notice: Undefined offset: 32 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1139

Notice: Undefined offset: 32 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1140

Notice: Undefined offset: 32 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1141

Notice: Undefined offset: 32 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1142

Notice: Undefined offset: 32 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1142

Notice: Undefined offset: 33 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1151

Notice: Undefined offset: 33 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1152

Notice: Undefined offset: 33 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1152

Notice: Undefined offset: 34 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1155

Notice: Undefined offset: 34 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1156

Notice: Undefined offset: 34 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1156

Notice: Undefined offset: 35 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1159

Notice: Undefined offset: 35 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1160

Notice: Undefined offset: 35 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1160

Notice: Undefined offset: 36 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1163

Notice: Undefined offset: 36 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1164

Notice: Undefined offset: 36 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1164

Notice: Undefined offset: 37 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1167

Notice: Undefined offset: 37 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1168

Notice: Undefined offset: 37 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1168

Notice: Undefined offset: 38 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1171

Notice: Undefined offset: 38 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1172

Notice: Undefined offset: 38 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1172

Notice: Undefined offset: 39 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1175

Notice: Undefined offset: 39 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1176

Notice: Undefined offset: 39 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1176

Notice: Undefined offset: 40 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1179

Notice: Undefined offset: 40 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1180

Notice: Undefined offset: 40 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1180

Notice: Undefined offset: 41 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1183

Notice: Undefined offset: 41 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1184

Notice: Undefined offset: 41 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1184

Notice: Undefined offset: 42 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1187

Notice: Undefined offset: 42 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1188

Notice: Undefined offset: 42 in /share/MD0_DATA/Qweb/sklep/modules/jballegro/jballegro.php on line 1188

Dodam jeszcze ze sklep instaluje na serwerze QNAP (moze on odpowiada za problem)
Wspomniales o javie - czy jest ona potrzebna na serwerze??

*

Offline mario

• Mieszkaniec
  • 640
  • 0
« Odpowiedź #79 dnia: Marzec 06, 2012, 02:49:30 pm »
wylacz pokazywanie bledow i poprawnie skonfiguruj php.ini
notice to nie blad tylko informacja o braku deklaracji, nic nie szkodzi
Integracja wf-mag presta
freelancer

*

Offline bif1005

• Nowy
  • *
  • 7
  • 0
« Odpowiedź #80 dnia: Marzec 06, 2012, 03:16:21 pm »
wylacz pokazywanie bledow i poprawnie skonfiguruj php.ini
notice to nie blad tylko informacja o braku deklaracji, nic nie szkodzi

Jak ma w takim razie wygladac php.ini ??
Powiem  szczerze, ze raczkuje raczej w temacie.
Mozliwosc wystawiania aukcji na allegro jest dla mnie priorytetem i bardzo prosze o pomoc w uruchomieniu modułu.

*

Offline ponczek_s

• Nowy
  • *
  • 2
  • 0
« Odpowiedź #81 dnia: Marzec 06, 2012, 05:32:54 pm »
Jbator - dziękuję za odzew i poradę, ale niestety u mnie nic się nie zmieniło :(
Sprawdzałem na przeglądarkach opera, iexplorer, mozilla. Wywaliłem z nich wszystkie bzdurne dodatki, przywróciłem do ustawień fabrycznych, zabezpieczenia gdzie się dało dałem na minimum, odinstalowałem na wszelki wypadek firewall co by nie było że coś blokuje. Odinstalowałem jballegro0.5 i zainstalowałem to co podałeś w linku również wczytałem ponownie dane z pliku sql. I tak jak za poprzednim razem wszystko jest ok do momentu użycia przycisku "utwórz aukcję". Po wciśnięciu znów wyskakuje komunikat "Wystąpiły problemy z utworzeniem aukcji! Wybierz kategorię" (mimo że była wybrana) a i nadal jest też problem z nieaktywnym przyciskiem "przeglądaj", za pomocą którego można dodać samemu zdjęcie do wystawianej aukcji. Mam hosting w serwisie Domeny.pl Jeśli ktoś miał podobny problem w tym serwisie i sobie poradził to był bym bardzo wdzięczny za pomoc.

pozdrawiam.

*

Offline jbator

• Użytkownik
  • **
  • 46
  • 0
« Odpowiedź #82 dnia: Marzec 06, 2012, 08:38:46 pm »
@bif1005

AŁA - Qnap - mam bardzo złe doświadczenia z tym serwerem - masakryczna konfiguracja jeśli chodzi o LAMP'a na tym ich wbudowanym Linuxie...

Mimo wszystko jeśli działa Ci presta poprawnie, to moduł też raczej powinien.

Niestety bez debugowania javascript'u się nie obejdzie bo podejrzewam że to raczej z tym jest jakiś problem.
Proponowałbym zainstalować dodatek do firefox'a - firebug i sprawdzić czy się pokazują jakieś błędy podczas wybierania kategorii albo klikania checkbox'a uaktywniającego pole do przesyłania pliku...

Ps.

Ten notice wskazuje na to że jednak nie masz danych allegro dotyczących formularzy...
Jak konfigurowałeś moduł? Najpierw podałeś dane poprawne a potem dane do TestWebApi?
Jeśli tak to niestety ci nie zadziała ponieważ masz w bazie dane z produkcyjnego allegro i przesyłasz je do testowego allegro przez co się wysypuje. Niestety na chwile obecną musisz przeinstalowywać moduł jeśli chcesz zmienić tryb (z allegro na testwebapi i na odwrót) - moduł musi zaciągnąć z api odpowiednie dane.

WAŻNE:
Jeśli chcecie pracować na testwebapi to nie importujcie danych z pliku sql (to są dane dla produkcyjnego Allegro)
Po prostu wprowadźcie dane logowania i zapiszcie konfiguracje (testwebapi ma bardzo mało kategorii wiec bez problemu wszędzie powinno się zaciągnąć).
« Ostatnia zmiana: Marzec 06, 2012, 08:55:30 pm wysłana przez jbator »

*

Offline Miecho77

• Nowy
  • *
  • 6
  • 0
« Odpowiedź #83 dnia: Marzec 09, 2012, 07:30:23 am »
Witam

Czy w tym module jest możliwość zmiany ceny na allegro, najlepiej automatycznie np.każda cena +x%

P.S.
Podziwiam ludzi którzy sprzedają na allegro w tych samych cenach co w sklepie lub nawet taniej !!!

*

Offline design4VIP

• user
  • Mieszkaniec
  • 3,866
  • 131
    • design4VIP z innej strony...
  • PrestaShop: PS
  • Status: Programista
« Odpowiedź #84 dnia: Marzec 10, 2012, 11:37:37 am »
w pierwszej kolejnosci: WIELKIE dzieki za modulik....

w drugiej juz nei tak milo :( przynajmniej dla mnie. cos modulik nie chce mi czytac bazy, mianowiscie, zgralem baze recznie ale w wystawianiu przedmiotu wszystko to co mialby wczytywac z bazy np. kategorie, ilosc dni itd. mam puste ;/ poza tym, nie wiem czy to blad modulu czy tak ma byc, brakuje opisow do poszczegolnych pol. sa tylko imputy czy selecty ale nie ma opisanego co jest co.

any idea?

nieaktualne, juz wszystko dziala, ale tylko przy kraju "1" nie chce mi to dzialac na testowym "228".

jednak podczas wystawienia aukcji na koncie testowym webtestapi.pl modul zwraca blad:

Incorrectly specified structure parameters (e.g. a non-existent sale form field has been passed)Wojewodztwo - fid: 10

any idea?
« Ostatnia zmiana: Marzec 10, 2012, 11:56:36 am wysłana przez deejay3 »
design4VIP z innej strony...

*

Offline jbator

• Użytkownik
  • **
  • 46
  • 0
« Odpowiedź #85 dnia: Marzec 10, 2012, 12:35:12 pm »
Witam

Czy w tym module jest możliwość zmiany ceny na allegro, najlepiej automatycznie np.każda cena +x%

W konfiguracji jest pole Marża - podajesz wartość procentową i automatycznie cena produktu na aukcji zwiększa się o daną wartość marży - opcja ta działa tylko podczas wystawiania, później nie można juz zmienić ceny (chyba że ręcznie w allegro)

*

Offline jbator

• Użytkownik
  • **
  • 46
  • 0
« Odpowiedź #86 dnia: Marzec 10, 2012, 12:38:01 pm »

nieaktualne, juz wszystko dziala, ale tylko przy kraju "1" nie chce mi to dzialac na testowym "228".

jednak podczas wystawienia aukcji na koncie testowym webtestapi.pl modul zwraca blad:

Incorrectly specified structure parameters (e.g. a non-existent sale form field has been passed)Wojewodztwo - fid: 10

any idea?

Jak dla mnie to działając na koncie testowy web api próbujesz wystawić produkt w kategorii, która nie istnieje w testwebapi
Do testowania api najlepiej odinstalować moduł i zainstalować jeszcze raz i podać konfigurację z danymi konta testwebapi oraz wpisując kod kraju na 228 - wtedy moduł sobie zaciągnie wszystkie dane testowe...

*

Offline design4VIP

• user
  • Mieszkaniec
  • 3,866
  • 131
« Odpowiedź #87 dnia: Marzec 10, 2012, 12:56:58 pm »
juz wystawielm na realnym koncie i wszystko ladnie dziala.

tylko tutaj jeszcze jedna uwaga do tworcy. z czasem, jak opisuja, juz niedlugo, allegro wpradza obowiazkowe ustawienia dla przedmiotu "nowy, uzywany" i tego brakuje, dodatkowo opcje takie jak kolor, rozmiar itp w danych kategoriach.
kolejna sprawa to pobieranie wszystkich zdjec produktu a nie tylko jednego jako okladki oraz mozliwosc wyboru jakie zdjecie mialo by byc pobierane (large, medium, thickbox itd.)

wiem wiem... darmo daja i jeszcze wymaga... ale jakby do kolejnych wersji bylo by to wziete pod uwage modul moglby wszystkie platne poslac gleboko do piachu ;)

jeszcze raz wielkie dzieki za udostepnienie.

*

Offline design4VIP

• user
  • Mieszkaniec
  • 3,866
  • 131
« Odpowiedź #88 dnia: Marzec 10, 2012, 05:54:44 pm »
Podziwiam ludzi którzy sprzedają na allegro w tych samych cenach co w sklepie lub nawet taniej !!!

to sie nazywa marketing i reklama... jedno zobaczy taniej na allegro i sie zainteteruje, a jak sie zainteresuje to zagladnie do sklpeu i moze wypatrzy cos dla siebie w "normalnej" cenie...

poza tym czy w sklepie czy na allegro raczej nikt nie stosuje sprzedazy dumpingowej na wieksza skale... zawsze, raz mniejszy raz wiekszy, ale przychod jest i na swoje sie wyjdzie ;) a reklama dzwignia handlu i zamiast pchac pieniadze w bilbordy itp to poprostu puszcza sie taniej na allegro ;)

*

Offline bif1005

• Nowy
  • *
  • 7
  • 0
« Odpowiedź #89 dnia: Marzec 11, 2012, 07:35:44 am »
Pisałem kilka postów wcześniej o problemie z prawidłowym uruchomieniem modułu.
Problem rozwiązany  :)

jbator - jestes wielki :)

Jesli komus to pomoze to ponizej moj opis jak poradzilem sobie z problemem.

Przede wszystkim mam dwie domeny o takiej skladni: www.jakasdomena.pl i www.jakasdomena.com.pl
Sklep przypisalem do domeny www.jakasdomena.com.pl 
W przegladarce natomiast sklep sie ukazywal w tej postaci: www.jakasdomena.pl/sklep
I tu tkwil problem z modulem.
Po poprawnym skonfigurowaniu wywolania sklepu w serwerze modul zaczal dzialac.
Teraz oczywiscie po wpisaniu www.jakasdomena.com.pl sklep sie uruchamia i modul dziala prawidlowo.

Drogi autorze moze warto uodpornic modul na taki drobny problem...