Witam
Z zonami poradziłem sobie tak, że w domyślnym Europe zostawiłem Polskę, a zrobiłem dodatkową strefę dla pozostałych krajów europejskich, tak więc nie przeszkadza mi ustawiona strefa na sztywno.
Problem jest z brakiem wyświetlania ceny dostawy - wyświetla się "Za darmo", czyli tak jakby cena wynosiła 0.
Potestowałem trochę moduł na "gołej preście 1.3" gdzie cena wyświetla się prawidłowo i testowych kontach w Paczkomatach - zauważyłem, że:
1. Cena wyświetla się prawidłowo przy wyborze rodzaju dostawy, po przejściu dalej do wyboru sposobu płatności też jest prawidłowa cena dostawy w koszyku. Natomiast po wybraniu rodzaju płatności i przejściu dalej gdzie pokazana jest kwota do zapłaty (np. przy przelewie) zamiast kosztu dostawy InPost wskakuje zupełnie coś innego (również w koszyku) - ostateczna kwota do zapłaty jest nieprawidłowa.
2. W PA po zaakceptowaniu płatności, bądź zmianie statusu na "wysyłka" nie da się pobrać Etykiety - wyskakuje błąd 404 - brak strony. Nie wiem, czy dzieje się tylko tak na koncie Testowym w Paczkomatach, ale inaczej nie sprawdzałem. Po zalogowaniu się do Managera Paczek na stronie Paczkomatów można pobrać etykietę.
3. Nie wiem też co z paczkami płatnymi przy odbiorze. Czy można coś zmienić i sklonować ten moduł, żeby obsługiwał paczki za pobraniem?
To na razie tyle uwag