Witam,
Wszystko fajnie tylko jest jeden problem
Ad1. Jak najbardziej było by fajnie ale .. ze względu na budowę sklepu jest to nie wykonalne bez integracji w Core sklepu - co by spowodował problemy przy późniejszych upgradzie sklepu. Koszyk jest oddzielnym modułem i trzeba by w nim wprowadzać zmiany żeby osiągnąć taki cel - nie wymagać adresu jeśli wybierze się paczkomat.
Ad2. Z tym to nie wiem .. muszę zobaczyć czy jest jakiś handler w templacie maila który pozwoliłby dodać informację o paczkomacie do treści maila bez modyfikowania kodu sklepu.
Ad3. Sprawdzę i postaram się to poprawić w następnej wersji. Kwestia CSS'a
Co do problemu z cofaniem się i nie zapamiętywaniem sposobu dostawy .... sprawdzę w poniedziałek i jeśli uda mi się powtórzyć błąd to postaram się poprawić.
po glebszych testach, mam kilka propozycji co mozna by wprowadzic w kolejnych wersjach. Oczywiscie zdaję sobie sprawe ze modul jest darmowy i to czy kolejne darmowe wersje powstana zalezy tylko od autora;]
1. Jako zeby wyslac paczke przez paczkomat nie potrzebny jest nam adres klienta to mozna by zrobic jako drugi krok kasy wybor dostawy i wtedy w kolejnym kroku jezeli klient wybralby np poczte pokazywalby sie wybor adresu dostawy a gdyby wybral paczkomaty to juz od razu platnosc.
2. Jezeli wybralby paczkomat to w mailu do klienta potwierdzajacego zamowienie nie mogloby byc jego adresu dostawy tylko nazwa/adres paczkomatu. Tak samo w szczegolach zamowienia w koncie uzytkownika.
3. Zauwazylem ze pod ie linia z wyborem paczkomatow na stronie wyboru dostawy jest przesunieta w lewo. Pod firefoxem i chrome wyglada ok
pozdrawiam